7 Oca 2010

147.dosya : GENELKURMAY DEVRİMCİLERE SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR




Genelkurmay onlarca siteyi "Psikolojik Harap" için kurmuştur. Bu sitelerden biri de Polis işbirlikçisi, itirafçı Engin Erkiner ve MİT ajanı İbrahim Yalçın tarafından seslendirilmektedir.



Tüm amaç, demokrasi mücadelesini her alanda ve tüm güçleriyle sürdüren Acilciler hareketi ve önderlerine karşı saldırmaktır. Halkımızın kimlik hakları uğruna yükselttiği ve Kürt halkının özgürlük mücadelesine omuz verme çabalarını baltalamaktır.



Devrimcileri kirli işlerle ilgili göstermeye çalışan, birbirine düştüğü izlenimi vermek isteyenler, Doğu Perinçek yöntemiyle ihbarcılık ve karalamala yapanlar Özel harp Dairesinin kuklaları olarak karşımıza çıkmaktadır.



Sayın Abdullah Öcalan’a durmadan yöneltilen karalamaların aynısını Acilcilere yöneltenlerin, tek merkezden yönetilmekte oldukları açıktır. Bunlar demokrasi düşmanı, solu zayıf düşürmek isteyen ücretli kişilerdir.



Ortak ülkemizde Kürt Halkı, Arap halkı ve tüm halkların özgürlük ve demokrasi mücadelesine karşı genelkurmayın sesi olan bu hanileri iyi tanıyın. Bunlardan biri Acilciler hareketine kara çalan iletilerle sizleri rahatsız eden İbrahim Yalçın adli MİT ajanıdır.



http:// tarihselhainler.blogspot.com/



Linkinden tüm yönleriyle öğrenebilirsiniz.



Bu milliyetçilerin Özel Harp Dairesi kuklaları olarak, devrimci örgütümüze saldırıları, sahibinin sesi olmalarındandır.



Devrimciler, MİT ajanlarını asla muhatap almazlar, onlarla savaşları var. Bu mücadele her yerde sürecektir.



Acil hareketi ve önderliğini karalamak üzere sağa sola ileti gönderen İbrahim Yalçın ( MİT'teki kod adı Şahin) kendi el yazısıyla şunları itiraf etmiştir.





“Bir hafta sonraya gün kestik. (28 Ağustos 1986) ben, o günü MİT’e bildirdim. Çok sevindiler, başarılar vs. diyerek 150 bin TL’da paralarını alarak vedalaştık… Örgüt bittiği zaman, benim işim de bitecek. Artık devlet arkamda olacak hiçbir sıkıntım olmayacak." (İbrahim Yalçın İtirafnamesi s:9-10)



El yazısıyla, kendini böyle tanıtan birinin hokkabazlıkları Acilciler tarafından ve tüm devrimci güçler tarafından bilinmektedir.



Gerisini okura bırakıyoruz. Bu cemaatin kirli çabalarının Acilciler 2. kongresiyle ayaklar altında ezileceğini belirtiyoruz.







2. YAZI









Değerli arkadaşım,



Uzun yıllar Filistin kamplarında askeri sorumluluktan sonra orta-doğuda örgütümün ve 1. Kongremizin çizdiği doğrultuda siyası çalışmalarını sürdüren, THKP-C(Acilciler) örgütü MK yedek üyesi olarak, çok yakından tanıdığım İbrahim Yalçın'ın MİT ajanı olduğunu sizlere bildireceğim.



Bu bir iddia değil, bir duyum ya da itham ve siyasi hasım söylencesi değildir. Kendimden değil kendi el yazılı itirafnamesinden bunu size iletiyorum. Bakın kendini nasıl tanımlıyor:





“Bir hafta sonraya gün kestik. (28 Ağustos 1986) ben, o günü MİT’e bildirdim. Çok sevindiler, başarılar vs. diyerek 150 bin TL’da paralarını alarak vedalaştık… Örgüt bittiği zaman, benim işim de bitecek. Artık devlet arkamda olacak hiçbir sıkıntım olmayacak." (İbrahim Yalçın İtirafnamesi s:9-10)





Şimdi de Genel Kurmayın sesi olarak sağa sola ileti göndererek kirlilik saçıyor. Devrimcileri çirkin göstermeye çalışıyor. Bu planlı oyunları Kürt özgürlük hareketine karşı sürekli izledik: Bu kez örgütümüze karşı yapmaktadırlar: Çünkü örgütümüz halkların kimlik hakları için de mücadele etmektedir. Derin devlet bundan rahatsızdır ve İbrahim yalçın gibi kuklalarını saldırtmaktadır.



Orta-doğunun en çetin yıllarında birlikte olduğum tüm sol güçlere ve Acilci militanlara sesleniyorum, MİT ajanı İbrahim Yalçın’ genel Kurmay adına devrimcilere saldırıyor, devrimci değerlere saldırıyor. Buna dikkat ediniz. Polis İşbirlikçisi, itirafçı olan Engin Erkenir’le yürüttükleri bu kampanya tüm sola zarar verme çabasındadır.



İbrahim Yalçın, benim de bulunduğum bir ortamda kendi el yazısıyla itirafnamesini yazdı. MİT ajanı olduğunu söyledi. Bu gün de buna devam etmektedir.



O gün, Örgütümüzün tüzük hükmü gereği insan öldürmek yasak olduğu için cezasız kaldı. Şimdi bunun verdiği fırsatla şaibe ve kirlilik saçarak tüm devrimci hareketi karalamaya çalışıyor. Bunun bilinmesini istedim



Levent Sami Sultan



THKP-C(Acilciler) MK yedek üyesi

Ortadoğu komitesi siyasi sorumlusu









3. yazı



Saygı değer arkadaşım,





Devrimci hareketimize Genelkurmay tarafından musallat edilen itirafçı Engin Erkiner ve MİT ajanı İbrahim Yalçın tarafından seslendirilen site bir yıldır akıl almaz bir kirlilik saçıyor.



Kin olsa bu güne kadar çoktan bitmesi gereken, siyasi hasım kapışması olsa devam etmesi mümkün olmayan bir karalama kampanyasını bu ikili, “Psikolojik Harp” olarak sürdürmeye devam ediyorlar.



Bu çirkin tartışmadan devrimcilerin zarar gördüğünü tekrarla söylememize rağmen, yapılanlar bu işin görev olarak yapıldığı gösteriyor.



Herkes taşlarını döktü, her şey söylendi artık okur karar vermelidir. Bunu bile anlamayanların ısrarı, yapılanların derin bir yerlerden gelen emirle, görev ifası olarak yapıldığını gösteriyor.



Kendi el yazısı itirafnamesinde MİT'le ilişkisini dile getiren İbrahim Yalçın'ın sağa sola rahatsız edici iletiler göndermesi, bu görevin bir parçası olarak beliriyor.



Uzun yıllar orta-doğuda devrimci mücadele içinde örgütüme hizmet veren biri olarak, diyorum ki, demokrasi mücadelesinin ve örgütlü güçlerinin önünü kesmek isteyin devlet, kuklaları aracılığıyla örgütlü devrimci demokrasi güçlerine saldırmaktadır. Genel kurmayın bu konuda bitip tükenmeyen çabasını da akıldan çıkarmamak gerek.



Her yönüyle bildiğim biri olan İbrahim yalçın bu mihverde, bir MİT ajanı olarak görevlidir.



Sözlerimi Levent Sami yoldaşın sözlerine ekleyerek devrimci kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğumu yerine getiriyorum.





Şerif YILMAZ



THKP-C(Acilciler) MK yedek üyesi