7 Oca 2010

91.dosya: MİT AJANI İBRAHİM YALÇIN BİR KEZ DAHA SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Mihrac Ural 13 Haziran 2009




Aynı yalanı 20 yıl sonra yeniden pazarlıyor. Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür, kimse bilmez diye kendi ürettiği yalanı pişirip ortaya attıyor. Ne idiği belirsiz bir isim listesini "Mihrac Uralın yazdığı liste" diyerek ortaya sürdü. Ortağı itirafçı Engin malum sitesinde yayınladı. Aptal birleri de "ne yaman iş çıkardık" diye kendi işlerinin ne olduğuna önemle işaret etti.



Oysa bu listeyi, yine MİT ajanı İbrahim Yalçın 20 yıl önce yayınlamış aynı iddiaları yapmıştı. Örgütümüz bu listeyi bir eksper avukata inceleterek aldığı sonuçları bir dosyada o gün kamuoyuna iletmişti. Satılmış adam, bunun unutulduğunu sandı. Oysa hafıza unutur arşiv unutmazdı, ölülüler konuşmaz ama belgeler konuşurdu.



O gün (20 yıl önce,1989'da örgütümüzü Fransız polisine ihbar ettiği tarihlerde), bu konu tüm yönleriyle açık olarak ortaya konmuştu. İsim listedeki el yazısı İbrahim Yalçın’a aitti.



Elimizde bu adamın el yazılı itirafı vardı. Karşılaştırdık. Her şey çok açıktı. Kendi el yazısı olan bir kaç ismi bir kağıt üzerinden "Mihrac Ural yazdı" diye pazarlamak istemişti. Beceremedi.



İlginç olanı ise bu isimlerin MİT gönderildiğini İbrahim Yalçın'ın açıklamasıydı. Hani derler ya hacı hacıyı Mekkede, hoca hocayı tekede bulur diye. O misal MİT'in yolunu bilen İbrahim Yalçın kendi el yazılı listesinin MİT'e gittiğini de bilmesi çok doğaldı.



Yalanın ipi kısadır beyler kimse onunla kuyuya inmesin...



O listede kabaca göze ilk çarpan gerçek, Mihrac Ural adını, Mihraç Ural olarak yazmısı oldu ki o, Mihrac'ı hep Mihra”ç” olarak yazar; Mihrac "c" harfiyle biter o, ç harfiyle bitiriyor.



İsim listesinde Z harfinin ortasında bir çizgi var, elyazısında da Z harfinin ortasında çizgi var. S harfinin üst eğriliği yok düz çizgi olarak işlenmiş ve sonra alttaki eğrilik oluşuyor el yazısında da aynı, G harfi köşeli olarak yazılmış el yazısındada öyle, isim listesinde Ali yazarken A ayrı li bitişik yazılmış el yazılı itirafnamesinde de aynıyla öyledir.



İsim listesinde bizlerin de isimleri bulunmaktadır. Hala görev başında olan yoldaşların da isimleri yer almaktadır. Kendi kendimizi ele verecek halimiz yok ya. Demek ki Mit ajanı ilgili ilgisiz herkesi ispiyornlamış. MİT’ten aldığı paranın karşılığı olarak fiilen iş yapmış.



Bu liste tamamıyla bir İbrahim Yalçın üretimidir. Bu liste “MİT’e gittiğine gore” bunu satılmış adam ulaştırmış demektir…



Tek tek tüm harf ve cümleler bitiştirmeler ve ayrımlar karşışatrımalı olarak bu listedeki yazının, MİT ajanı İbrahim Yalçın”a ait olduğunu gösterdi. Bu olayı 20 yıl once kapatmıştık. Eskide hayır olsaydı bit pazarına nur yağardı…



Bu pisliği hiç bir zaman muhatap almayacağımı okurlarım bilir. Kendin pişir kendin ye, kafa bulandır ve karşıtır gibi bildik Özel Harp Dairesi yöntemiyle işini yapmakta olan süfli bir sefildir.



Bu belgeyi, uzun yıllar özenle koruduğumuz örgüt arşivden çıkarmak zorunda kaldık. Belge http://tarihselhainler.blogspot.com/ blogunda yanlamaktadır. Blogumu bu çirkefle kirletmek, istemiyorum. Onun mekanı tarihsel hainler için açtığımız blogdadır.İlgili olanlar bu linke yönelsin.





Okurlarımdan istediğim tek şey, MİT ajanının işine devam ettiğini bilmeleridir Halkımızın kimlik hakları uğruna mücadelesi yükseldikçe, ortak ülkemizin özgürlük vet demokrasi mücadelesi boyut kazandıkça bu milliyetçi zırvaların saldırısına maruz kalacağımız açıktır. Devrimcilere saldırmaları vet karalamaları işleri icabıdır…



Sayın Öcalan'a yapılan saldırıların kaynağı ve yöntemi ne ise bize yapılan da aynıyla o dur; Özel Harp Dairesi işidir.



Halkımızın kimlik hakları için mücadelemizi, bu türlerin ne derin ne de açık devletleri engelemeyecektir.



Bir yoldaşım ısrarla MİT ajanı İbrahim Yalçın'a şunu soruyor:



"İbrahim Yalçın, MİT'teki kod adının "ŞAHİN" olduğunu itiraf ettin. Herkes biliyor. Bu kod adı İbrahim Şahin'e özenerek aldığını da. Peki "UFUK" kim?



Soruyorum sana "UFUK" kim?



Söyle, söyle de devrimci hareket önlem alsın. "UFUK" adlı kişi Adana MİT teşkilatında hangi birimin şefidir .



Açıklayamayacağını biliyoruz. Acıklarsan Tanrı diye taptığın para kaynağın kesilir. Bu gün de işini yapmaya devam ettiğin için, bölüm şefini açıklayamasın.



Kendi el yazın olan isim listesini bu adama mı verdin, Halep'ten yaptığın tel konuşmasında mı bu listeyi ilettin. Itiraf et..."