7 Oca 2010

158.dosya : İTİRAFÇI ENGİN ERKİNER'İN YAZILARINA KİM SAHİP ÇIKIYOR ?

MİHRAC Ural 20 Mart 2010

Tekrar tekrar belirtiyoruz. Engin Erkiner sadece itirafçı değil, aynı zamanda muhbirdir ve Özel Harp Dairesi adına çalışmaktadır. Bu yüzden MİT ajanı İbrahim Yalçın'la ortaklık kurmuştur. İkisi, ölü konuşturucusu bir ahlaksızla, yalan kurgular üreterek, demokrasi mücadelesinde hayatlarını veren insanlara karalama ve şaibelerle saldırmaktadır.

Bu öbek, ilkel milliyetçi, ırkçı bir öbektir. Ülkemizde her türden farklılığa da düşmandır.

Kürtlere düşmandır, Araplara Düşmandır, Ermenileri, Süryanilere, Aleviliğe düşmandır. Bunu her yazılarında dile getiriyorlar. Şimdi bir devlet görevlisi olarak her biri bir yandan, bu çağ dışı tutumlarla, onurlu insanları kirletmeye çalışmaktadırlar.

Bu çirkin insanları kimlerin sahip çıktığını göremk gerçeği tümn çıplaklığıyla ortaya koymaya yetecektir. İtirafçı Engin ve ortaklarının yazdığı karalamalara sahip çıkan siteler bu gerçeğin kanıtı ve belgesidir.

Altta okuyacağınız yazılar "ULU TÜRKÇÜLÜK" adlı sitede, şu linkte yer almaktadır.


http://uluturkculuk.com/forum/index.php?topic=1369.msg8893;topicseen


"BU SEREFSIZ arap PICININ BOK SOYUNU ATALARIMIZ ZAMANINDA IYI BELLEMISKI, BIR TÜRLÜ BU ACIYI UNUTAMADIGI ICIN KUYRUK ACISI ONDAN GELIYOR OLMALI.


Değil andam! O pezevenk Stuttgartta kalıyor yolum oraya düştüğünde gırtlağına yapışacağım! Burdan da Hataylı fellahlara bi gönderme yapayım! Beğenmiyorsanız Türkiyeyi ve Tüklükten rahatsız oluyorsanız kervanınızı toplayıp Lübnana defolun gidin. Hem orda Aleviliğinizide iyi yaşarsınız soydaşlarınızla!!!

Aleviforumda, her satirinda Türk düsmanligini isleyen bu kansiz soytarinin, Mihrac Ural denilen azili Türk düsmani soysuz fellahin ta kendisi oldugu asikar. Iste bu soysuz muhabberat ajani hakkinda bir zamanlar yakininda olan birisinin (Engin Erkiner bn.) yazdiklari.."

Bu yazının altında İtirafçı Engin'in, Arap halkının demokratik haklarını savunduğu Konferans hazırlığı toplantısına karşı kin kusan milliyetçi yazısı yer almıştır.

Bu konuda yorum yapmadan, ilgili okuru bilgilendirmekle yetiniyorum. Bu sefil yazıların bu ülkeyi nasıl tahrip ettiğinin bilinmesi için buraya aktarıyorum.

Son söz olarak ve binlerce kez tekrarla belirtiyoruz ki, Milliyetçilik bir vebadır. Bu hastalık alt edilmedikçe, ülkemiz zenginliğinin mozaik dokusunu eşitlik, adalet, birlik ve güven içinde korumak mümkün değildir. Farklılıklarımızın özgür ve eşit olması için, onların demokratik haklarını tanımak gerek. Özgür bir birlik her türden bölücülüğe de son verecek yegane yoldur.

İtirafçı ve ortağı MİT ajanı İbrahim Yalçın'ın, derin devlet adına yaptığı karalamalar bu ülkenin ve halklarının çıkarlarını baltalama amacı taşamaktadır. Bu kuklalarla mücadele milliyetçilikle mücadeledir. Faşist düşüncelerin çağ dışı olduğu bir dünyada bu insanların çirkin sözleri yıkıcılığın, bölücülüğün kendisidir.