7 Oca 2010

132.dosya :TKP-B- Döküntüsü Hasan Balcıoğlu, Acilciler'in belgeleri KarşısındaTeslim Oldu

Şerif Yılmaz
10 Aralık 2009



Hasan Balcıoğlu belgelerimiz karşısında teslim oldu. Polis İşbirlikçisi itirafçı Engin Erkiner ve MİT ajanı İbrahim Yalçı’nın kin, nefret ve devletin görevlileri olarak oluşturdukları cemaatte çözülme başladı !!!


İşte TKP-B Döküntüsü Hasan Balcıoğlu’nun teslimiyetini ilan eden iletisi;


"proğram tüzük‏


Kimden: balci hasan (balciogluhasann@gmail.com)
Gönderme tarihi: 10 Aralık 2009 Perşembe 08:11:54
Kime: mirimece (mirimece@hotmail.com)



miladi de olsa proğram ve tüzük için teşekkür ederim. Cevabımı aldım.

sorularıma adam gibi cevap verirseniz sorun yok adam gibi"


Evet, adım adım çözülüyorlar.


Doğrularımızın arkasında durdukça, gerçekleri belgelerle, maddi kanıtlarla ortaya koydukça, teslim oluyorlar…


Hasan Balcıoğlu, bir provokatör, bir görevlidir. Acilciler birbirini daha çok kırsın diye akıl almaz küfürlerle, devrimci ahlakımızın asla kabul etmeyeceği argümanlarla ortalığı karıştırıp duran bir devlet görevlisidir.


Hızlı adam,
Basının, tüm devrimciler için MİT kaynaklı üflenen haber ve fotoğraflarını yayınlayacağı tehdidini savurdu. Oysa Örgütümüz 18 yıl önce bunları yayınlamış ve cevaplarını da vermişti. Bunları belgeleriyle gösterdik. Bu şamarın birincisiydi



Döndü, “Acilcilerin Programı yok” dedi. Belgeleriyle gösterdik. Başlıkları olduğu gibi indirdik. Bu şamarın ikincisiydi.



“Acilcilerin Tüzüğü yok” dedi dün, aynı anda Tüzüğümüzü gösterdik. Bu üçüncü şamardı.



Hasan balcının nefesi ancak bu kadarına dayanabildi. Doğrular, belgeler kanıtlar karşısında kim olursa olsun boyun bükecekti. Şu ana kadar belgesiz hiçbir şey konuşmadık, kanıtsız hiçbir iddiada bulunmadık. Bundan sonrada ilkemiz budur.



Bu ders ve teslimiyet Bu ahlaksız döküntüyü adam eder mi? Bunu kimse beklemesin. Bu adam görevli elinde değildir. Sonra ahlaksızdır erdemsizdir. Bu nedenle arkasında dik duracağı, tutarlı olacağı bir sözü olamaz.



Hasan Balcıoğlu hiç bir zaman sözünde durdurmaz, o bir dönme dolaptır. Yarın yine bir başka konuyla gelecek tartışmalarda provokatörlük yapacak, bundan eminiz; ilgisi olmadığı bir tarihle, 27 yıldır örgütümüzle ilgisi olmayanlarla bir olmasının çözülmeyen anlamı görevli oluşunda anlam buluyor. Erdemsizliği ise bu cemaatle birlikte olmasında anlam buluyor. Ona artık sus ve otur oturduğun yerde dedik. Tekrar ederiz.



Acilcilerin davası insan içindir, insanlar karşı değildir: sistemlere karşıdır, şahıslara değildir.



Acilciler örgütü özverilerin örgütüdür. On yıllardır süren, üç kuşak fedakarca yürütülen demokrasi mücadelesinin örgütüdür. Bu örgüte dil uzatanlar her zaman böylesine şamarlar altında teşhir olacaktır.



Şu saate kadar tek bir kanıt ve belge getirip koyamadıkları iddiaları artık kendilerini kesmeye başlamıştır. Bundan sonrası sath-ı maildir…