7 Oca 2010

97.dosya: Ali Çakmaklı’yı Polise Teslim Eden Kişi İtirafçı Engin Erkiner’dir.


Sadece belgeler maddi kanıtlar bakidir.
Duyum, karalama, çamur atma, kurgu, senaryo, ihtimal, ölü konuşturmacılığı, üçüncü kişilerin onayına muhtaç iddia

sadece yargısız infazdır.

Özel Harp Dairesi, Doğu Perinçek medresesinde bu türleri eğitti durdu. Devrimci harekete kirlilik saçmak isteyenler bu yolun yolcusudur.



Bırakın belgeler konuşsun söz onlarda…



Mihrac Ural

21 Eylül 2009



Şimdi oturmuş timsah gözyaşları döküyorlar. 30 yıldır farkında olmadıkları iddiasındaki pisliklerini bu gün pazarlamaya çalışıyorlar. Özel Harp Dairesi taktiğidir bunlar. Kurgularla, çamur ve karalamalarla ahlaksız yalanlarıyla, ardı arkası kesilmeyen ihbarlarla yaptıkları, devrimci harekette kirlilik saçmaktır.



Dün Doğu Perinçek’in yaptığını bu gün bunlar yapmaktadır.



Tek amaçları var, Türkiye devrimci hareketi tarihinde ödediği bedellerle, yüzlerce devrimci emekçinin yarattığı bir değer olan THKP-C(Acilciler) örgütünü kirletmektir. "Geçmişi olanın geleceği olmaz" diyen bunların örgütlülüğe olan düşmanlıklarıyla, mücadelemizi kesme amacı vardır. Kendi geçmişlerinin kirliği, itirafçılığı olar için bir kabustur ondan kurtulmak için herkesin geçmişini yok etmeye çalışmaktadırlar.



Bu beyhude çabaların bir ihanet şebekesi olduğu gerçeği, kanıtlarla, tartışma götürmez belge ve el yazılı kanıtlarla suratlarına bir tokat gibi inmektedir.



Bu çirkin insanların yaptığını şahsi kinle açıklamanın mümkünü yoktur. Bunların yaptığı görevli birilerinin işidir.



Ali çakmaklı üzerine dökülen timsah gözyaşları bunun açık bir ifadesidir. Polise teslim et, 30 yıl bekle, Mihrac Ural sendromunu atlatmak için de arkasından ağla. Olayın altı da üstü de budur.



Ali çakmaklıyı polise teslim eden, kaldığı evin adresini veren İtirafçı Engin Erkiner’in kendisidir.



İşte belgesi:



“ Emniyet kuvvetlerine yardım maksadıyla yakalandığım günün akşamı ve onu takip eden günde aşağıda sıralayacağım evleri bulmaları bakımından polise yardım ettim.



1- Banka soygunundan sonra İBRAHİM YALÇIN ile birlikte gittiğimiz ve onun arkadaşlarının evi olan Teşvikiyedeki adres. 2- MÜSLÜM DURGUN’un Şişlideki evi. 3- Cihangirde eylem kadrosunun kaldığı ev. 4- Şişlideki kendi evim. 5- Bomontide ORHAN ve ZÜHAL’in kaldığı fakat sonradan taşındıkları ev. 6- ALİ ŞANÖZDEMİRİN evi. 7- LEVENT POSTACIGİLİN kaldığı ev. 8- İBRAHİM YALÇIN’ın kaldığı ev.



9- CUMALİ ÇAKMAKLI’nın kaldığı ev.



10- ALİ YILDIRIMIN kaldığı ev. 11- MEHMET ÇELİKEL’in kaldığı ev.” (İfade, s:16)





İtirafçı polise yardım ederek Cumail Çakmaklı’nın (Ali Çakmaklının kardeşi) evini veriyor ve o evde Ali Çakmaklı’yı polise teslim ediyor. Ali Çakmaklı bunun sonucu ilk kez Polise afişe ediliyor.



Dava iddianamesinde de Savcılık, “14. ALİ ÇAKMAKLI, Mustafa oğlu, İmhandan olma, 1948 D.lu. Adana, Şambayadı köyü ilkokulunda öğretmen. Adana yeni bey Mah. 387/2 sokak. No:50 de oturur.” (İddianame sayfa:2) Diyerek, 14. sanık olarak Ali Çakmaklı’yı suçladı.



Yorum yapmaya gerek bile görmüyorum. Nebil Rahuma’yı, Mihrac Ural’ı, Ali Sönmez’i, AIi Çakmaklı’yı ve bizim gibi bu örgütün en kadim emektarlarını polise teslim eden bu ahlaksız itirafçıyı ve sürdürmekte olduğu ihbarları muhatap almıyoruz.



Sadece not ediyor. Zamanı araya hakem koyuyoruz.