7 Oca 2010

126.dosya : YUVARLAMA

Mehmet Yavuz

4 Aralık 2009

Avrupa’ya kapağı atan palavra makinelerinin ‘’teknik operasyon’’ adlı eylemlerinin de bir yuvarlamadan ibaret olduğu ortaya çıktı.

Vay efendim TROJAN ATI misali bilgisayarlara sızmışlar da… Bütün dosyaları el çabukluğu ile transfer etmişler de… Çözünürlülük ve Suriye'nin alt yapısı kötüymüş de..

Bu marifetlerinin açılımını okuyunca yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam…

Bilgisayarına girdik, bütün dosyaları indirdik diye övündükleri şey; meğerse bir takım kişilerin geçmişteki bazı yazışmalarının pazarlanmasından ibaretmiş..

Kendilerine de her zaman olduğu gibi bu yazılara biraz cila çekmek görevi düşmüş…


Hepsi bu...

Gördüğüm kadarıyla bunlardan trojan atı değil, olsa olsa trojan eşeği olur.


Gelelim asıl mevzuya…


Bu palavracıların her yazısında bir ticaret bağıdır sürüp gidiyor. Yazılanlara bakarsanız herkes birbiriyle ortak… İlişkiler; al gülüm-ver gülüm sürüp gidiyor…

Dedim ya; kimlerle ortak olduğumu ben hep onlardan öğreniyorum.. Ne işler yaptığımı da…

Benim kayıtlarıma göre; yirmi yıllık ticaret hayatımda Suriye hariç, Vietnam’dan Almanya’ya kadar uzanan acenteliklerim oldu… Çok büyük projelere imza attım ama hiç kimseyle ortaklığım olmadı…

Meğer benim bilmediğim ne kadar çok ortağım varmış..


Ayrıca hayretler içindeyim; bizleri ticaret yapmakla suçlayanlar acaba gittikleri Avrupa’da ne işlerle meşguller..?


En azından geçimlerini nasıl sağlıyorlar..?

Acaba profesyonel devrimciler olarak geçimlerini, halen banka soygunları ya da esnaftan aldıkları haraçlarla mı karşılıyorlar..?


Ya da hiçbir emeklerinin geçmediği Alman ya da Fransız ekonomisinin verdiği işsizlik maaşlarıyla bedavadan mı yaşıyorlar..? Hani 1980’lerde Nebil’den iç ettikleri altınlarla olduğu gibi…


Sahi kuzum; sizler ne iş yapar, nasıl geçinirsiniz..?


Benim aklıma kötü şeyler de gelmiyor değil hani.. Kalpazanlık filan gibi ...


Bakın mesela; bugün ticareti ağzına sakız yapan İbrahim Yalçın; geçmişte para kazanmak için ne teklif etmiş ?


Belgesi aşağıda.. Okuyun ve sizler de istifade edin..


"İstanbul gibi bir bölgede piyasaya bol miktarda sahte döviz-Türk parası sürmenin olanakları mevcuttur. Ülkenin tanınmış babalarından Kürt İdris ve Fevzi Öz adlı yeraltı dünyasının şöhretleri ile ilişkilerimiz var. Bu konuda bize yardımcı olabilirler.


Bunun dışında aynı dalda tanıdık başkaları da var. Böylece 500-1000'lik TL ile 100'lük Dolarların piyasaya rahatlıkla sürüleceği kanısındayım. bunun organizasyonu ciddi olarak yapılırsa parasal sorunların önemli bir bölümünü helledebiliriz." ( İbrahim Yalçın, ey yazılı mektubu. Örgüt Arşivi. "İSTANBUL İLİNDE MADDİ GÜÇ OLABİLMENİN ÖN KOŞULLARI HAKKINDA..")


İbrahim Yalçın'ın etik değerlerine göre KALPAZANLIK evla, TİCARET ise abesle iştigaldir...


Bilin de sizler de bu değerden azami derecede istifade edin...
M. Yavuz