7 Oca 2010

43.dosya : İtirafçı Enginin mektup düzmecesi açığa çıkınca ne yazacağını şaşırdı



Şerif.
20 Kasım 2008



Doğu Perinçek'in mirasçıları düzmece yazı ve mektuplarla tanık ve olay yaratıyorlar. Sonra gerçek açığa çıkıyor ve ne yazacaklarını şaşırıyorlar. Şunu, yok bunu demek istedik diye çırpınıyorlar. Soruyoruz Cihat adına yazılmış mektup gerçek mi değil mi? bunu gösterin. Bu mektubu uyduran Adil Okay mı değil mi? açık ve net iki soru.



Cevap ver İtirafçı aptal. Lafı evirip çevirme.



Adil kendi kurgularıyla döşediği ve itirafçı Enginin yayınladığı o sahtekarlık artık örtülemez. Tüm sözler yalan. Özel harp dairesinin kuklaları bu işlerle meşgul olun, biz halkımızla birlikte şehitlerimizi anıyoruz. Biz, özgürlük ve demokrasi mücadelesini yükseltiyoruz. Ya siz ne yapıyorsunuz yaptığınız, devrimcilerin yolunu kesmek, derin devlet işlerini ikame etmektir. Şehitleri anmaya gösterilen bu tepkiyi başka hiç bir şekilde izah etmek mümkün değildir. Bu mantığınıza göre açlık grevinden ölenler, aç kaldıkları için öldüler şehit sayılmazlar, banka soyarken nehre düşüp boğulanlar hırsızlık yapan adli mahkum oldukları için öldüler şehit olamazlar. İşte sizin algınız bu. Bu kafa Askeri mi şehit, PKK gerillası mı şehit, buna hayatta cevap veremez. Bu kafalar 12 Eylül darbesi olunca ülkedeydiler fareler gibi nasıl kaçacaklarını bilmez oldular. Ama darbeden önce çıkmış olanları darbeden kaçtılar diye suçlayacak kadar da zeka özürlüsüdürler. Mihrac Ural da Öcalan da darbe öncesi yurtdışındaydılar.



Tekrar ediyoruz, Acilciler bölge saflaşmasında ilerici güçlerle birlikte oldular ve savaştılar. Filistinli şehitlerin %99 Oslo anlaşmasına kadar (1993) bu savaşlarda şehit oldular. Bölgemizin savaşları hep öyledir ilerici güçler ve gerici güçler çatışmasıyla belirlenir. İsrail, ABD, Arap gericiliği bir bütündür ve her çatışmada vardır. Bizlerde bunlara karşı her yerde savaştık.



Suriye ilerici güçlerin safında oldukça da onunla omuz omuza şerefle savaşacağız,

Suriye gerici saflarda olursa ona karşıda şerefle savaşacağız.



Bir devrimci örgüt olarak dünya saflaşmasında bölge saflaşmasında tarafız.

Tarafsız olanlar başının çaresine bakabilir, biz ödediğimiz bedelleri kimseyle tartışmayız. İsteyen ilkelerimizi tartışsın ama, bedellerini asla ağzına almasın!



Şehitler haftası yaklaştıkça dozu artan yalanlar hiç bir şeyi engelleyemez. Halkımızın kimlik hakları için yolumuza döşenen ırkçı milliyetçi engeller bölücülük amacındadır. Bunu biliyoruz. İtirafçının bu çirkinlikleri hedef kitlemizle daha sıkıca kaynaşmamızı sağlıyor. Kürtlere gösterilen milliyetçi refleks bize yöneldikçe halkımız

gerçekleri daha iyi kavrıyor ve mücadelesine daha sıkı sarılıyor.



Bunların yaptıkları derin devlet işidir. İtirafçının işi de budur. Sahipleri derin devlet varken, itirafçı Engin ve Adil çömezlerini ciddiye bile almıyoruz.