7 Oca 2010

DUYURU : LİSTE ÜZERİNE, MALİK VE MERYEM KILIÇ'IN AÇIKLAMASI


"...Engin Erkiner sitesinde yayınlanan hiçbir şeyle ve orada yer alan hiç kimseyle ilgimiz yoktur.


Malik KILIÇ- Meryem KILIÇ"


Bir yoldaşımız, bundan bir süre önce Acilcilcilere saldıran genelkurmay mahreçli polis işbirlikçisi Engin Erkiner ve MİT ajanı İbrahim Yalçın'a tepkiyi içeren ve Acilci duruşu savunan bir yazısı ve altında bir isim listesi yayınlamıştır. Bu yayını, sorumluluğu altındaki http://tarihselhainler.Blogspot.com/ da yer almıştır.


Bu listede adı geçen ve Acilci geçmişi bulunan insanlar üzerinde spekülasyon yapmak isteyen İtirafçı ve ortağı, listedeki isimlerin imzaları üzerine kuşku uyandıran açıklamalar yayınlamışlardır. Listeyi "Mihrac Ural listesi" diye lanse etmek gibi yazım ahlakına uymayan bildik sallamalar da yapılmıştır.


Burdan şunu belirtmek isterim, Mihrac Ural listesi binleri içeren bir liste olur. Dost düşman bunu yakında görecektir. Mihrac Ural'a yapılan tüm saldırıları şiddetle portesto edecek olan halkım ve yoldaşlarımın tepkisi, bu çirkin insanların suratına şamar gibi inecektir. Buna rağmen kabulümdür, yoldaşımın kaleme aldığı ve yayınladığı bu yazıda benim de imzamın olduğunu var sayıyorum. Bu böyle biline...


Gelelim adına açıklama yayınlanan isimlere. Hiç biriyle bir bağ kurmadım. Ama inanıyorum ki, her biri geçmişiyle olduğu kadar, geçmişi birlikte oluşturduğu yoldaşlarıyla onur ve gurur duyan yoldaşlardır. Bunun mesajlarını her bir yoldaştan yoğun olarak almaktayız.


Polis işbirlikçisi itirafçı Engin Erkiner'in sitesinde, her zaman baş vurulan sahtekar yöntemlerle, Malik ve Meryem Kılıç adına bir açıklama yapılmıştır. Bu çirkin insanların sitelerine dönüp bakmayan insanlar, adları kullanılarak yapılan bu sahtekarlığa büyük bir tepki gösterdiler. Bu sahte açıklamayı "rezillik " olarak tanımlayan Malik ve Meryem Kılıç tepkilerini yazılı olarak, imzalarıyla bize iletme sorumluluğu gösterdiler.


Bu iki değerli insan, on yılların onurlu duruşunu bu gün de göstererek, Engin itirafçısına ve ortağı MİT ajanına sert bir tokat vurmakttan geri durmadılar.


Açıklamalarını birlikte okuyalım.


 "6 Ocak 2010 tarihinde Engin Erkiner sitesinde Meryem Kılıç- Malik Kılıç adına yapılan açıklama ile doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgimiz yoktur. Böyle bir açıklamayı hiç kimseye yapmadık. Bu açıklamanın bizim adımıza yapılmış olması kepazeliktir.


Engin Erkiner sitesinde yayınlanan hiçbir şeyle ve orada yer alan hiç kimseyle ilgimiz yoktur.

Malik KILIÇ- Meryem KILIÇ"



Bu açıklama, çirkin oyunlardan medet umanların bitip tükenmeyen iflaslarına eklenin yeni bir halkadır.