7 Oca 2010

75.dosya : BELGELER KONUŞUNCA YALANLAR TESLİM OLUR



Ne dedikodu ne de siyasi hasım ithamı,

ne söylenti ne de kanıtsız iddia. İmzanı taşıyan Polis ifadenle senin itirafçı olduğunu ispat ettik. Resmi belgeyi de yayınladık. Bu, seni kin reflekslerine sürükledi; anlaşılır bir şey. Tedavi olmalısın.



Ortağın kim?



Ortağının kod adı Şahin’dir. MİT bu kod adı vermiş, kimin isminden ilham almışlarsa. Şahin’in marifetleri de pek çoktur. Şahin, İbrahim Yalçın’dır.


El yazısıyla itiraf etti, MİT hesabına çalıştığını, MİT’ten para aldığını ayrıntılarıyla anlattı. El yazılı belgesini yayınladık, hala yayındadır, bir kez daha göz at…


Başka söze gerek var mı?


Attığın çamurların tümünün yalan olduğunu, kin Saikleriyle kurgulandığını ve kime hizmet ettiğini söylemeye gerek var mı?


Mihrac Ural
14 Mart 2009



İtirafçı Engin Erkiner tüm çırpınışların beyhude. Nebil yoldaşla olan ruh birliğimizi ve yoldaşlığımızı, ölümleri aşmış devrimci mücadelemizi, her koşulda birbirimize güven limanı oluşumuzu kirletemeyeceksin. Yalanların ve kurgularınla kimseyi aldatamasın. Çırpınışların ise kamburunu örtemeye yetmez.



Ne dedikodu ne de siyasi hasım ithamı, ne söylenti ne de kanıtsız iddia. İmzanı taşıyan Polis ifadenle senin itirafçı olduğunu ispat ettik. Resmi belgeyi de yayınladık. Bu, seni utanç bir kin refleksine sürükledi. Anlaşılır bir şey, tedavi olmalısın.



Mihrac Ural’ın 35 yıldır kararlılıkla süren devrimci mücadelesi, işkencedeki direnişi, sürgün edildiği 12 zindanda yükselttiği devrimci kavga, yurt dışında yattığı 6 zindan ve bu gün sırala arkasında olduğu siyasal tutumları, senin evveline de ahirine de verilecek en iyi cevaptır.



Sana gelince. Biz sadece belgeleri, kanıtları ispatları maddi delilleri ortaya koyduk. Yorumsuz olarak da yayınladık. Tüm yalanlarını böyle teslim aldık. Sen artık belge ve kanıtlarımızın mahkumusun. Bu mahkumiyetini hiçbir kurgun ve yalanın kurtaramaz. Zaman sana bunu çok açık ve yalın gösterecek.



Emin ol ki, itirafçılığını örtme telaşını anlıyorum. Allah kimsenin başına getirmesin. Kolay değil. Gerçek belgesiyle ortaya konmuşsa, kişinin sırtında ölene kadar kambur olarak kalır.



Polis ifadenle böbürleniyordun. Belgeler yayınlanınca ne oldu? Sus pus oldun. Çünkü bu ifaden o kadar utanç verici ki, “ön söz” değil “son söz” yazdırır adama. Bundan artık hiç söz etmemen bile bunu göstermeye yeter.



İtirafçılık yarım kabahat, ama sen ortağınla başka yerlere ulaştın. Birkaç tıklamayı geçmeyen yazılarına bir göz at, kaç ihbar yaptın, kaç devrimcinin adını polise afişe ettin, hiçbir tartışmanın adabında olmaması gereken bilgileri polise nasıl aktardın bir düşün. Bunlar senin geldiğin yeri göstermeye yeter. Sen açık ve net olarak itirafçılığın kaçınılmaz devamı olan bir polis ajanısın artık. Mihrac Ural hakkında günlük bilgi ara, ispiyonlarına yenilerini ekle.



Hayatın boyunca arkadan nal topladın, bu sensin…



Senin gibi zayıf birinin buraya gelmesi çok normal. Seni tanıyan herkes bu zaafını bilir, sen iki tokatta örgütü polise veren adamsın…



Bir itirafçı olarak, THKP-C (Acilciler)’e özür borcun vardı. Bunu ödeyemeden ortağınla polis ajanlığına başladın. Artık özrün de geçersiz oldu.



İtirafçı ruh halinle, kurgu ve yalanlarınla istediğin kadar kıvran. Denklemlerin topaldır. Yürümez. Sen bu itirafçı kamburu ebede kadar taşıyacaksın. Bir de ortağın var beterin beteri…



Ortağın kim?



Ortağının kod adı Şahin’dir. MİT bu kod adı vermiş, kimin isminden ilham almışlarsa. Şahin’in marifetleri de pek çoktur. Şahin, İbrahim Yalçın’dır.



El yazısıyla itiraf etti, MİT hesabına çalıştığını, MİT’ten para aldığını ayrıntılarıyla anlattı. El yazılı belgesini yayınladık, hala yayındadır, bir kez daha göz at…



Polis ifaden senin itirafçı olduğunu gösterdi. İbrahim Yalçın’ın ifadesi MİT hesabına çalıştığını gösterdi. İkiniz de kapana düşünce, dizleriniz titredi ve çirkinliğinizi itiraf ettiniz.



Ortağın seni de yanına terfi etmiş. Hayırlı olsun. Dün bir itirafçıydın, bu gün ise ortağınla derin devletin adamısın. İki ortak ne yapsanız gerçekleri değiştiremeyeceksiniz.



Şimdi ikinizin bir araya gelişinin derin anlamını okurun yorumuna bırakmak yeterli olacak.



http://tarihselhainler.blogspot.com/ linkinde bu ikilinin tüm çirkinliklerini el yazılı belgeleriyle bulacaksınız.