31 Ağu 2010

188. DOSAYA . MİT AJANI İBRAHİM YALÇIN GÖREV BAŞINDA




MİT AJANI İBRAHİM YALÇIN

GÖREV BAŞINDA




Mihrac Ural

31 Ağustos 2010



Irkçı faşist Bugün Gazetesi ve Zaman Gazetesi’nin 31 Ağustos 2010 tarihli haberine bir göz atın.


“Kaos için Alevilere suikast

31 Ağustos 2010 Salı

Yasadışı THKP-C terör örgütünün referandum öncesinde 'kaos oluşturmak' amacıyla alevilerin ileri gelenlerine suikast planladığı tespit edildi.
Eylem emrini teröristbaşı Abdullah Öcalan’a “Değerli dostum, Başkan' diye hitap eden ve örgütü Suriye’den yöneten Mihrac Ural’ın verdiği ileri sürüldü.”






Tabirleri iyi okuyun. Hemen tanıyacaksınız. Bu haber İtirafçı Engin Erkiner ve MİT ajanı İbrahim Yalçın’ın yalan kurgu senaryolarından biri olduğunu anlamakta zorlanmayacaksınız.


Benim A. Öcalan’a, “Başkan”, “Değerli dostum”, “Kadim dostum” hitaplarına sürekli takan kişiler bu ikili polis organizasyonudur.


Paris’te evlerimize, Fransız Polisinin baskınlarına yol açan ihbarı da yapan bu ahlaksız muhbir şebekesi (30 kasım 1988), gazetelere de yalan haber servisleri yapmakla meşhurdurlar. O günlerin kasvetli ortamında Milliyet Gazetesinden Rafet ballıya karalama ve şaibe haberleri yazdırmaya uğraşanda bu şebekedir. Bunu da övünerek yazılarında işlemekten beis duymazlar.


Aynı kişiler bu kez boylarından çok büyük bir yalan haber yumurtladılar. Bunu da kendi siyasi tercihlerine en yakın olan sağcı, milliyetçi ırkçı Bugün Gazetesi ve Zaman Gazetesi’ne servis yaptılar.


MİT ajanı İbrahim Yalçın’ın, Alevi iş adamlarına karşı 1980 yılları sonunda başlayan faili meçhul cinayetlerde yer aldığını ve bir Alevi işadamını kendi eliyle öldürdüğü bilinmektedir. 


Oysa Devrimci siyasi ortamla ilgisi olan herkes bilir ki, devrimci mücadelede insana karşı şiddeti her zaman ret ettik. İlke olarak insan sevgisi üzerine yükselen demokrasi ve özgürlük mücadelesini esas aldık.


Özel harp dairesi tezgahlarında oluşturulan bu haberlerin tek amacı. Kaos yaratmaktır. Şiddet kültürü derin devletin kültürüdür, devrimcileri, Alevileri karalamak için üretilen bu haberlerin arkasında yalnızca devletin kirli amaçları yatmaktadır.


Yaratıcı anarşi” denilen taktikler ABD-İsrail imalatı olarak bölgemizde sık sık başvurulan kirli bir oyundur. Lübnan’ı karıştırmak için öldürülen Sünni Lider Refik el Hariri olayı tastamam böyle tezgahlanmıştır. Şimdi Türkiye’de Alevi liderlere karşı bu plan devreye geçirilmek istenmektedir. Tek amaç kaos yaratmaktır. Alevilerin demokrasi mücadelesinde birleşmesini engellemek birbirine kırdırtmaktır. Bunun için Özel Harp Dairesi kuklaları devreye sokulmaktadırlar. Yalan haberler ileri sürülmekte ve devletin kendi eylem planları ifa edilmek üzere zemin hazırlanmaktadır.


İbrahim Yalçın ve şürekası bu oyunun bir piyonu olarak yalan haber servisçiliği yapmaktadır. Defalarca yazdım, Bu satılmış adam ve ortağı Özel Harp Dairesi hesabına çalışmaya devam ediyor. Bu artık her yönüyle açık olan bir durumdur. Devrimcilerin önlem alması gereken bir durumla karşı karşıyayız. .